Tjenester


Photographer for hire.

 

Fotooppdrag:

Jeg kan leies inn til forskjellige oppdrag. Det er viktig å merke seg at jeg ikke er en profesjonell fotograf. Jeg ikke har gått på fotoskole og jeg mangler noe høynivåsutstyr som en del veletablerte fotografer har. Hvorfor hyre meg da? Fordi jeg gjør dette på grunnlag av interesse så gjør jeg det ganske billig i forhold til hva mange andre kanskje ville tatt for jobben. Nettopp derfor er også min timeplan litt begrenset så jeg kan ikke garantere at jeg alltid kan ta på meg oppdraget ditt, men ta kontakt så finner man ut av det.

Så derfor, liker du bildene du ser i galleriet, føler du at en profesjonell yrkesfotograf kanskje er litt “overkill” og kunne du tenkt deg å spare litt penger? Ta kontakt.

 

Kurs:

En annen ting jeg liker å gjøre er å fortelle andre om fotografi. Jeg har et lite sett med kurs jeg har holdt tidligere som jeg kan hyres for å gjøre igjen. Det er selvsagt ingenting i veien for et spesialisert kurs heller om du er ute etter noe spesifikt.

Ferdigstilte kurs:

Portrettfoto: Lyssettinger, hvordan lage hjemmestudio, blitsteknikk, modellposering og dirigering.

Nattfoto: Hvordan ta skarpe bilder om natten, lang lukkertid vs. bevegelige motiv, stjernefotografering, teknikker.

Makrofotografi: Hvordan ta makrobilder, hvorfor dette er litt vanskeligere enn å bare peke kamera mot motivet og skyte, diverse teknikker som alternativ til å kjøpe dyre makroobjektiv.

Generelt kurs: Introduksjon til fotografi og det moderne DSLR-kamera, introduksjon til teknikker til bruk innen landskap, nattfoto, portrett, digital etterbehandling, makrofotografi og blitskontroll.


Leave a comment